verse start

donderdag - 3 augustus 2017

 

met rolstoel aan strand

We staan weer aan de vooravond van een nieuw seizoen aangepast badminton. De meeste mensen liggen nog aan het strand of genieten elders van een welverdiende vakantie, maar hier lijkt het wel niet te stoppen....


We zijn al weer druk bezig met de voorbereidingen van ons nieuwe seizoen. Zo willen we meer bekendheid creëren voor het aangepaste badminton door deze site in een nieuw jasje te plaatsen. Er heeft  al overleg plaatsgevonden voor de maand september ‘de maand van de aangepaste sporten’.


Met diverse verenigingen is overleg geweest over het opzeggen van een gezamenlijke ‘open dag’ om de aangepaste sporten te promoten.


Een gemeente doet moeilijk over een subsidie dus daar komt deze maand een hoorzitting…kortom ‘business as usual’.  Deze laatste moet zich de ogen uit de kop schamen, omdat ze wel een mond vol hebben van aangepaste sporten, maar zodra haar inwoners dat doen, zijn ze niet thuis. Want ja, we hebben hier een grote verdedigingswal rond de stad, en alles wat je daarbuiten doet is niet voor onze rekening….terug naar de middelleeuwen dus…nog even en we worden weer in donkere achterkamertjes weggestopt.